Bet365 sportfogadás bónuszok

A Liam Boyce kalapos trükk egy izgalmas Highland derbyt telepített Ross megyei javára, mivel megverte az Inverness 3-2-et a skót premiershipen.

A Boyce két gólt szerzett az első félidőben és egyszer a szünet Bet365 után és bár Scott Boden és Ross Draper válaszoltak Invernessre, a megye az első szezonban nyerte meg a játékot.

A játékot dühös ütemben játszották, a Dingwall klub pedig az első félidőben zajlott. Caley Thistle véget vet a játéknak, és bombázza a Staggies dobozát Bet365 sportfogadás bónuszok hosszú golyókkal.Azonban a Boyce finom teljesítménye túl sok tennivalót hagyott az otthoni oldalon.

Louis Longridge, az Accies középpályása megtörte a holtpontot a szegény első félév 26. percében, amit az otthoni oldal szélei tettek.

Killie nem volt sokkal jobb a szünet után, és a játék úgy tűnt, hogy egy Hamilton-győzelem felé sodródott. Ugyanakkor a csatár, Kris Boyd, a 70. percben a Bet365 fejléccel visszaállította a Killie-t, mielőtt Souleymane Coulibaly-t három perc múlva szerezte a győztesnek.

Steven MacLean kihasználta a Craig Samson gyengébb kapusát, hogy megkapja a St Johnstone 2-1-es győzelmet a Motherwell ellen a Fir Parkban.Chris Cadden, a Motherwell középpályása két perccel a félidős intervallum után nyitotta meg a Bet365 pontozást, de Danny Swanson kilenc percen belül megüt egy finom hangszínszabályozót.

A szentek a második visszatérési győzelmet négy napon belül lezárták. miután megverték a Hearts 3-2-et a Liga Kupában – amikor MacLean azután indult, amikor Samson kimentette Chris Kane-t, körülbelül 25 yardról ki. egy Niall McGinn áthalad a Stockley-be, aki a Bet365 célpontban volt.

A 10. perc előtt ez a cselekvés volt, és Aberdeen nem úgy nézett ki. és Callum Paterson egy szép készséggel, de Faycal Rherras áthúzódott a balról hátra, hogy megoldja a problémát.

Callum Paterson ezután lőtt egy röplabdát az Aberdeen céljához, mivel a látogatók megpróbálták a lábát a

Rövid élettartamú előretekintés volt a Hearts-nak, mint Burns, majd Bet365 megüt a keresztbe r egy fejléccel, amikor a játék folytatta a pályáját.

A mérkőzés egyre inkább fizikailag kezdett, és ezzel a Szívvel elkezdtek telepedni a lépcsőn.

Amikor Watt Sam Nicholson-ban flickált úgy tűnt, Shay Logan későn húzta le a dobozt, de a büntetőjogi kérelmek elhullottak.Robbie Neilson hangos fellebbezését illetően Kevin Clancy játékvezetővel beszélt. A szünet után a patthelyzet megmaradt, és az esélyek kevések Bet365 voltak és messze voltak.

De a szívében jobb volt a lehetősége, amikor Watt, akinek egyik oldalán a labdát birtokolták, Anthony lezárta a lövését. O’Connor és Joe Lewis gyűjtött össze. És a legutóbbi Bet365 esélye, hogy a Watt 12 méteres időn át kinyújtotta a kezét.